Dags att visa Europa vilken bra cykelstad vi är!

Cykelkampen i Karlstad 2017

Vad skulle få dig att cykla mer? Motion? Pengar? Miljötänk? Eller vinnarskallen? Passar något av dem in på dig, häng då med i Cykelkampen i Karlstad i maj!  Är du med kan du vinna priser, både individuellt och i lag.

Allt du behöver göra för att vara med är att registrera dina cykelresor 1–31 maj med en app eller på en webbsida, enkelt och kostnadsfritt. Anmälan är öppen redan nu, men du kan också efterregistrera de cykelresor du har gjort under hela maj månad.

Delta individuellt

Så här anmäler du dig själv till Cykelkampen

Tipsa gärna vänner, bekanta och arbetskamrater! Alla vardagsresor med cykel räknas till exempel till jobbet, skolan, kompisarna och affären.

Bilda ett lag

Laget kan vara på arbetsplatsen, skolan eller föreningen och tävla mot andra lag i Karlstad.

Så här anmäler du ett lag

Du kan vinna en cykel!

Vi lottar ut vinster bland alla som cyklar minst 30 km under maj månad. Förstapris är två cyklar, en dam- och en herrcykel.

Du kan också vinna priser om du deltar i ett lag:

  1. Bästa lag (antal cyklade km/deltagare)
  2. Bästa lag (totalt antal cyklade km)
  3. Utlottning bland alla deltagande lag

För att vara med i utlottning av lagvinster måste ett lag bestå av minst fyra personer som cyklar minst 30 km per person under maj månad. Samma lag kan inte vinna båda lagtävlingarna.

Om tävlingen

The European cycling challenge, eller Cykelkampen som vi kallar den här i Karlstad, är en cykeltävling där europeiska städer tävlar mot varandra om vem som kan cykla mest. Tävlingen pågår 1-31 maj och det är första gången Karlstad deltar. Den stad i Europa som cyklar längst vinner!

Via den här länken kan du läsa mer på den svenska tävlingssidan 

Dessa tävlingsregler gäller.

 

Har du fråger eller funderinger?

Kontakta projektledare Mikael Haster, mikael.haster@karlstad.se, telefon: 054 540 46 92

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den