Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kvarnbergets förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kvarnbergets förskola är en av Karlstads äldsta förskolor och ligger naturskönt på Kvarnberget, nära Mariebergsskogen men också med gångavstånd till centrum. Förskolans pedagoger har stort engagemang för sitt uppdrag och här arbetar många med stor erfarenhet men även de som är nyutbildade. Vi tror att alla behövs för att förskolan ska vara en dynamisk arbetsplats med gott utvecklingsklimat. Välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Ordinarie arbete som förskollärare i barngrupp.

Kvalifikationer

Förskollärare

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
29 juni 2017
Referensnummer
A695803
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Ingrid Florell Jonzon
Förskolechef
054-5403024
ingrid.florell.jonzon@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet Christina Nilsson
 
054-5403028
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den